Найдитячіший тур

Програма туру

8:00 Збір групи. Виїзд з Києва від станції метро “Іподром” на туристичному автобусі.

Насамперед ми попрямуємо на незвичайну ферму. Тут розводять рибу сімейства осетрових, і це єдина ферма в Україні, яка виробляє справжню чорну ікру. У природі осетрові загрожує зникнення через незаконний вилов, обміління річок і забруднення води. Але на осетровій фермі можна розводити їх у великій кількості. Під наглядом працівників ферми, осетри виростають з ікринки в великі рибини близько метра завдовжки! Ви зможете побачити їх зблизька, дізнатися, що вони люблять їсти, як працює унікальна ферма і чим займаються її співробітники.

Нас чекає “Добра ферма” і її жителі. Породисті білі кізоньки з Альп, маленькі грайливі козенята, дуже спокійні і статечні корівки … В теплу пору року вони пасуться вільно, на свіжому повітрі. Тому тут таке смачне молоко і сир. Господарі відвідали безліч європейських ферм, щоб зрозуміти, як найкраще облаштувати свою. Під час екскурсії на сирну ферму ви дізнаєтеся, як проживають кози і корови, які умови їм потрібно створювати, як вони дояться за новими технологіями.

Обід.

Після обіду нас чекає ще одне особливе місце. Екскурсія на страусину ферму. Зараз тут близько 100 голів. Величезні птиці з сильними ногами люблять веселитися, розпускати крила, хвости, пританцьовувати, грати. Іноді здається, що вони спеціально дуріють і посміхаються для фото. На фермі живуть не тільки страуси, тут цілий міні-звіринець з павичами, оленями, осликом, баранчиками …

За бажанням, ви зможете придбати на фермах сири і молочні продукти, мед, рибу, страусині яйця, шкаралупу, пір’я і багато іншого.

Прибуття до Києва орієнтовно до 19:30.

Переваги туру:

  • Унікальні місця – екскурсія на страусину ферму та розведення осетра
  • Душевні, товариські працівники і домашня тепла атмосфера
  • Весела зоотерапія і смішні фото
  • Буде цікаво і пізнавально дітям
  • Смачні речі – страусині яйця, сир, риба


Posted in Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *