Кирилівка

Розташовуючись на узбережжі Азовського моря в Якимівському районі Запорізької області, невелике селище міського типу Кирилівка вже давно став ідеальним відпочинком для багатьох українців, а також для жителів інших країн.

Збираючись в Кирилівку, неодмінно варто розуміти, куди саме і з якими цілями ви хочете відправитися. Необхідно пам’ятати, що загальна довжина курортної зони – понад 30 кілометрів, у зв’язку з цим різні місця мають суттєві відмінності. Для кращого розуміння –  невеликий лікнеп:

Коса Пересип – це оздоровниці з озелененими територіями, тінистими парками і такими розвагами, як танцмайданчики і кінотеатри. Комфортабельні корпуси, тихі пляжі з лежаками, столові. Розмірений відпочинок розбавляють не багато молодіжних таборів та баз відпочинку.

Федотова коса (або Федотка, як її шанобливо називають) – контрастна. У західній частині коси ви можете насолодитися безлюдними пляжами з недоторканим піском, а в іншій частині – знайти безліч баз для відпочиваючих з усіма бажаними умовами. Також тут є неймовірна кількість місць для активного відпочинку. У центрі Федотової коси можна знайти безліч віндсерферів, навчитися «парити» і провести час з драйвом. Другим місцем зібрання екстремалів у Кирилівці є кінець коси Пересип. Тут відпочивають кайтбордисты, так що активний відпочинок забезпечений. Також не варто забувати про початок Федотової коси, де знаходиться епіцентр курорту і нічного життя – «Острів скарбів» з безліччю відомих клубів Кирилівки: «Акваденс», «Техас», «М’ята», а також популярний клуб «Галактика».

Центр – місце для бурхливих веселощів молоді, всіляких кемпінгів і тусовок. Тут можна знайти все: сафарі-парк, кінний театр, водні гірки, нічний клуб, колесо огляду, танцполи. Вдале транспортне сполучення, ресторани, кафе – все, що потрібно для комфорту.

  • База відпочинку "Ліана"

    Відстань до моря - 100м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень вересень
    Без харчування від 2200/2800 грн від 2600/3700 грн від 2600/3700 грн від 2200/2800 грн

    Виїзд - субота o 22:00

    База відпочинку "Ліана" розташована на території санаторію "Кирилівка", поруч знаходиться Аквапарк і Дельфінарій. Зовсім недалеко - ринок і автовокзал.

    Комфорт в номері:

    Номер «ЛЮКС»: 2х і 3х місцеві з балконом. Просторий, 1окомнатний, зручні нові меблі. З / у з душем, TV, система кондиціонування, набір посуду, електрочайник, холодильник. Прибирання і зміна постільної білизни в номері проводиться за Вашим бажанням.

    «НАПІВЛЮКС». Категорія номерів: 2-х місний, однокімнатний номер. Лоджія, окремий с/в з душем, ТВ, система кондиціонування, телефон, набір посуду, холодильник. Прибирання і зміна постільної білизни - за Вашим бажанням. 3-х місцевий номер: просторий, нові дерев'яні меблі. У номері холодильник, ТВ, вентилятор.

    «ЕКОНОМ», - напівпідвальне приміщення з вікном, відсутній кондиціонер, приміщення прохолодне, душ і туалет на три номери.

    На території бази працює затишне кафе. Для відпочинку є альтанки та більярдні столи. Для дітей функціонує дитячий майданчик.

  • База відпочинку "Іріда"

    Відстань до моря - 100м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень
    Без харчування - від 3700/3400 грн від 3200/3500 грн

    Виїзд - п'ятниця о 19:00

    Номери: 2-х та 3-х місні номери "СТАНДАРТ"

    База відпочинку «Ірида» розташована в селищі Кирилівка. До послуг гостей дитячий ігровий майданчик, приватний пляж і бар. На території працюють магазини.

    Комфорт в номері:

    У числі зручностей телевізор з плоским екраном і кабельними каналами.

  • База відпочинку "АМОРЕ"

    Відстань до моря - 50м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень вересень
    Без харчування від 3100/3780 грн від 3100/3780 грн від 3100/3780 грн від 3100/3780 грн

    Виїзд - п'ятниця о 19:00

    Номери: 2-х та 3-х місні номери "СТАНДАРТ" В кожному номері санвузол, кондиціонер, ТВ, холодильник, набір посуду.

    Інфраструктура та комфорт:

    кафе-бар, їдальня, дискотека, дитячий майданчик, більярд, настільний теніс, спортивний майданчик.

  • База відпочинку "СТОЖАРИ"

    Відстань до моря - 250м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень
    Без харчування від 3950/3320 грн від 3080/2960 грн від 3080/2960 грн

    Виїзд - п'ятниця о 19:00

    Номери: 2-х та 3-х місні номери "ЕКОНОМ" Зручності на поверсі, на 7 номерів. В кожному номері е ТВ, холодильник, кондиціонер, посуд.

    Номери: 2-х та 3-х місні номери "СТАНДАРТ" В кожному номері: туалет, умивальник, душ, кондиціонер, ТВ, холодильник, посуд, балкон.

    Інфраструктура та комфорт:

    до послуг відпочиваючих сучасні, комфортабельні, капітальні двоповерхові спальні котеджі. На території бази працює затишне кафе. Альтанки для відпочинку вкриють вас від полуденної спеки, а для любителів російського більярду в кафе розташовані ігрові столи. Для дітей функціонує дитячий майданчик. В їдальні бази відпочинку 3 разове - 270 грн / день. В кожному корпусі є кухня з усім необхідним посудом для самостійного приготування їжі. На узбережжі знаходиться розважальна інфраструктура курорту: бари, ресторани, дискотеки, атракціони, магазини.