Щасливцеве

Курортне селище Щасливцеве на Арабатській стрілці відмінно підійде для тих, хто не любить галасливий відпочинок і скупчення народу на пляжі. Саме тут представлені не тільки чисті та просторі пляжі, а й приватні будиночки і пансіонати для відпочинку.
Крім теплого Азовського моря, в якому можна купатися вже в кінці травня, всіх гостей Щасливцеве чекають відмінні можливості для оздоровлення. З одного боку селище омивається Азовом, а з іншого – Сивашем з його лікувальними грязями і унікальною солоною водою та природні лікувальні озера з фонтануючою гарячою водою (гейзер розташований в трьох кілометрах від селища).

  • База відпочинку «Корал»

    Відстань до моря - 10м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень
    Без харчування від 3950 грн від 4300/4400 грн від 4400 грн

    Виїзд - п'ятниця о 22:00

    База відпочинку «Корал» розташована першій береговій лінії Азовського моря, улюбленому місці відпочинку батьків з дітьми. Територія доглянута і озеленена тінистими алеями і клумбами з квітами. У пішій доступності від бази відпочинку (20-30 хвилин) знаходиться солоне озеро з лікувальними грязями, а також гаряче джерело термальної води, призначене для лікування хвороб опорно-рухового апарату, шкірних захворювань, запальних жіночих хвороб і т.д.

    Інфраструктура та послуги: їдальня, бар, магазин, кінотеатр, інтернет клуб, дитячий майданчик, волейбольний майданчик, настільний теніс, масажний кабінет, медпункт, автостоянка, WI-FI інтернет.

    Комфорт в номері

    Двох-трьох місні номери розташовані в стаціонарних триповерхових корпусах; номера укомплектовані необхідним комплектом меблів, холодильником, вентилятором і санвузлом (туалет, умивальник, душ); балкон, один комплект рушників. Гаряча та холодна вода цілодобово.

  • Пансіонат «TheBest»

    Відстань до моря - 200м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень вересень
    Без харчування від 4100/3460 грн від 4160/3500 грн від 4160/3600 грн від 4160/3600 грн

    Виїзд - п'ятниця о 22:00

    Номери: 2-х, 3-х, 4-х місні.

    Комфорт в номері

    У кожному номері своя тераса зі столиком, холодильник, телевізор, Wi-Fi, кондиціонер, санвузол з душовою кабінкою. Кухня на поверсі. Є місце для паркування. Поруч - супермаркет (50 метрів) і ринок.