Гeнічеська Гірка

Гeнічеська Гірка славиться широкими піщаними пляжами і дуже мілководним морем, зручним для відпочинку з
маленькими дітьми. Тут є аквапарк, дельфінарій, солоне озеро – аналог Мертвого моря, ринки, магазини і велика кількість кафе з літніми майданчиками – словом, все, що необхідно для гарного сімейного відпочинку.
Генгорка розташована на південному заході Херсонської області. Селище має протяжність більше 10 кілометрів уздовж коси Арабатська Стрілка, зі східного боку омивається Азовським морем (в місці його злиття з Утлюкським лиманом), із західного – солоними озерами системи Сиваш.

Від індустріальних міст, промислових об’єктів, великих автотранспортних і залізничних магістралей Генічеська Гірка добре віддалена, що свідчить про чистоту курортної зони.

Як і в Кирилівці, пляжний сезон у Генічеській Гірці зазвичай починається в другій половині травня. Вода в прибережній частині Азовського моря прогрівається швидко.

Клімат на курорті приморський, степовий, в літню пору посушливий. Опади нечасті, як правило, це короткочасні зливові дощі, які швидко змінюються сонячною погодою.

  • Пансіонат «Квітка Сонця»

    відстань до моря - 300м.

    Вартість туру 7 днів/1 особа:

    Період червень липень серпень
    Без харчування від 2450/3100 грн від 2650/3300 грн від 2650/3300, 2450/3100 грн

    Виїзд - неділя 8:00

    Комфорт в номері

    Пансіонат "Квітка сонця" розташований в центрі селища Генгорка, в безпосередній близькості від розважальної інфраструктури курорту.

    Інфраструктура та послуги: щоденне безкоштовне відвідування дитячих атракціонів та дитячого клубу на пляжі, дитячий майданчик, обладнана кухня для самостійного приготування їжі, кафе-їдальня, барбекю зона, безкоштовна парковка, WI-FI інтернет.

    Розміщення і номера:

    «БЛОК» - тримісні номери розташовані на другому поверсі триповерхового корпусу; укомплектовані необхідним комплектом меблів, телевізором, холодильником і вентилятором. Санвузол (туалет, умивальник, душ) на два номери.

    «СТАНДАРТ» - двох-трьох місні номери розташовані на другому поверсі стаціонарного двоповерхового корпусу; невеликі за площею номери укомплектовані необхідним комплектом меблів, телевізором, холодильником, вентилятором і санвузлом (туалет, умивальник, душ). Балкон з комплектом пластикових меблів.

    «СТАНДАРТ +» - двох-трьох місні номери розташовані на другому поверсі стаціонарного двоповерхового корпусу; невеликі за площею номери укомплектовані необхідним комплектом меблів, телевізором, холодильником, кондиціонером, санвузлом (туалет, умивальник, душ). Балкон з комплектом пластикових меблів.