Екскурсії у підземний Київ

Київ підземний

Київ ⇋ дати ще не уточнені ⇋ від 250 грн ⇋ 1 день

Для тих, хто сходив вулиці Києва та шукає нових пригод, пропонуємо спуститись у таємничі підземелля міста. Під знайомою бруківкою ховається багато цікавого – ріки та водоспади, широкі коридори та вузькі лази, інженерні перлини та дивні скарби. Три екскурсії у найцікавіші підземелля Києва на різні дати чекають на сміливців!


Екскурсія у Микільське підземелля

Місце зустрічі: м.Дніпро (при виході з метро, на парковці ресторану Queen Kyiv)
Час зустрічі:

Cаме з такої екскурсій варто починати знайомство із світом підземних ходів під столицею. Микільська дренажна система, яку почали будувати ще у 1848 р., втілила сміливі інженерні рішення. Тут ви відчуєте всю палітру підземного світу. Від темряви – до яскравого світла, від тиші – до шуму найглибшого підземного водоспаду. Побачите підземний Бродвей, “Залу Трьох Братів”, “Коридор Поклонів”, “Скриню підземних перлин” та багато-багато іншого, містичного, загадкового та дивовижного. Екскурсія триватиме 2 години.


Екскурсія до Печери Аскольда

Місце зустрічі: м.Арсенальна (при виході з метро, поряд з пам’ятником гарматі)
Час зустрічі: 

Для тих, хто шукає активну підземну екскурсію, пропонуємо прогулянку Аскольдовою дренажною системою. Вона збудована у 1850-х роках, але її ім’я пов’язане з давнім київським князем Аскольдом. Ви пройдете мережею підземних шляхів та галерей, побуваєте під містичним Зеленим Театром,  спуститесь на глибину 33 м, підніметесь вузькими колодязями. Страхи та комплекси лишаться на поверхні, вас супроводжуватиме тільки адреналін та цікавість. Ви дізнаєтесь, що таке “Підземний Космодром”, “Царські коридори”, “Равликовий тунель” та “Собачий лаз”. Екскурсія триватиме 2,5 години.


Екскурсія “За лаштунками Хрещатика”

Місце зустрічі: м. Олімпійська (при виході з метро, навпроти ресторану Муракамі)
Час зустрічі: 

А ви знали, що головною вулицею Києва століттями протікала бурхлива річка, що часто виходила з берегів та знищувала усе на своєму шляху? Відомий архітектор кинув виклик водній стихії та сховав її до підземелля. Прогулянка лаштунками Хрещатика пройде найширшими тунелями Києва, що пролягли від Олімпійського стадіону до Бесарабської площі. Ви побачите, як зараз виглядає легендарна ріка, що таке “Чумацький Шлях”, де знаходиться басейн трьох рік. Тут ви зможете помилуватись підземними водоспадами центру міста та катакомбами під найстарішою частиною Хрещатика. Екскурсія триватиме 2,5 години.

Переваги туру:

✓ Три найцікавіші маршрути підземним Києвом на вибір

✓ Пригоди, що розбурхують кров та вселяють віру у свої сили

✓ Неймовірні підземні знахідки – водоспади та річки, колодязі та печери з дивними ефектами, широкі коридори та галереї, що йдуть під знайомими пагорбами та вулицями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *