Техногенна фантастика в Кривому Розі

Екстремальний Кривий Ріг

Дніпропетровська область ⇋ від 790 грн ⇋ 1 день

Зустріч групи о 8:10 на вокзалі Кривого Рогу.

Огляд масштабного кар’єра ПівдГЗК, популярного об’єкта промислового туризму і одного з найбільш вражаючих кар’єрів в Україні.*

* Якщо в день туру відвідати кар’єр не буде можливості, тоді ми оглянемо Новокриворізький гірничозбагачувальний комбінат з Бурщицького відвалу та Геолого-мінералогічний музей.

Катання на метротрамваї. Унікальний вид транспорту, котрий працює в місті з 1986 р. Складається враження, ніби тут хотіли побудувати метро, але не добудували:)

Обід в кафе.

Екскурсія в старий залізний Кочубеївський рудник. Ви побуваєте в підземеллях Кривбаса. Тут є і штольні, і великі штучні підземні печери. Штольні Кривбаса стали основною локацією для українського фільму «Червоний» (2017 г.). 

Ви побачите незвичайне озеро, колір якого не звикли бачити наші очі. Озеро техногенного походження, схожого на якийсь марсіанський пейзаж – Червоне озеро з дуже солоною “залізної” водою.

Екскурсія до шахти “Гвардійська”. Ви побачите в атмосферне місце, так звану криворізьку “зону відчуження”. Подивитеся на гігантські провали шахти, зможете зібрати колекцію криворізьких мінералів і гірських порід. Екскурсія до провалів шахти безпечна, так як ви не будете спускатися в глибину, але зможете зверху оцінити її масштаб.

Екскурсія по Кривому Рогу. Ви прогуляєтеся по місту і послухаєте історії про те, як зароджувався створювався і ставав промисловим центром України. Побачите особливі місця міста і прогуляєтеся по найдовшій вулиці в країні. Екскурсія закінчується близько 18:00 в центрі міста. Після неї гід покаже вам найцікавіші заклади, в яких ви зможете провести час до від’їзду.

Відправлення після 21:00.

Переваги туру

  • Індустріальний тур в Кривий Ріг – ніби на іншу планету!
  • Ви побачите величезні кар’єри, червоні озера та інші марсіанські пейзажі
  • Проїдете на трамваї, який ходить під землею
  • Побачите лякаютьчі пейзажі провалів
  • Спуститесь у штольні старої копальні
  • Це неймовірно насичений тур з дуже захоплюючими екскурсіями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *