Тур по-дорослому (3 дні)

Сумська та Харківська області ⇋ 21.08.2021 ⇋ від 2 990 грн ⇋ 3 дні

Програма туру:

Збір групи та початок подорожі

О 8:00 збір групи на ст. метро “Вирлиця”. 

1-й день

Переїзд в м. Суми.

13:00 обід в кафе міста.

В продовження обіду – відвідування виробництва пива “Веселий хохол” та дегустація пива. Ми подивимося як виробляється відомий сумський алкоголь і звичайно ж проведемо дегустацію найпопулярніших напоїв.

Після обіду – заселення в готель “Reikartz”, Суми (або готель такого ж рівня). 


*Якщо ви хочете поїхати в тур, але у вас немає компаньйона, ми можемо спробувати підшукати вам підселення. На жаль, ми не завжди можемо гарантувати підселення. В цьому випадку, не пізніше, ніж за 3 дні до початку поїздки, вам потрібно буде доплатити за одномісне розміщення. 

** Туркомпанія має право замінити готель на інший такої ж категорії без попереднього повідомлення туриста.


Суми – місто, яке вибивається з туристичного життя планети. А даремно! Чого лише варта центральна вулиця, яку сумчани називають сотня. Чому сотня – ніхто не знає напевно. Кажуть, що через її стометрову довжину. А може тому, що без сотні сюди показуватися немає сенсу. Адже тут розташовані наймодніші магазини, ресторани і кафе. Хоча ми знаємо, які вулиці називають сотнями, а які місця “стометровками” =) і розповімо вам про це під час екскурсії.

Багато французів чули про Суми завдяки родині Харитоненко, але що ви знаєте про Арістіда Онезім Круазі? У Сумах це ім’я відоме як і у Франції. Один з найвидатніших скульпторів 19 століття. Під час екскурсії ми познайомимося з його шедеврами. І нехай вас не бентежить, що знаходяться вони на цвинтарі. Ще одна архітектурна дивина туру – містична піраміда. Що вона тут робить і як опинилася – розповість наш гід.

Після 19:00 вільний вечір в місті. Ви можете прогулятися по місту, відвідати кафе або ресторан, які отримали вже не першу табличку від гучної програми “Ревізор”.

2-й день

До 9:00 сніданок в готелі і виселення з номерів.

Сьогодні на нас чекає переїзд і знайомство з Тростянцем, в якому Чайковський надихнувся на свою “Грозу”. Ви коли-небудь бачили садибу-манеж середини XVIII століття – аналог Колізею? Так, якщо були в Тростянці. А якщо ні, то ми вам покажемо знаменитий Круглий двір і садибу Голіциних. І звичайно ми відвідаємо Музей кави і шоколаду.

Щоб набратися сил для другої частини нашої екскурсії – обід в кафе. Після обіду – поселення в готель Харкова 3* (“Reikartz”, Вікторія або готель такого ж рівня). 

Після Тростянця на нас чекає Харків. Одне з найбільших міст України. Оглядова екскурсія по місту розкриє його особливу сторону. Харків – молодіжна та студентська столиця України. А де “тусить” молодь – своя атмосфера. Крім оглядової екскурсії по місту ми відвідаємо Музей сексуальних культур (18+), якому немає аналогів у всій країні, а в світі за усього з десяток. Тут нам розкажуть … самі почуєте, що нам розкажуть. Це цікаво і пізнавально. Не забудьте купити сувеніри! 

Екскурсія триватиме до 20:00. Після цього часу у вас буде вільний час для прогулянки по місту або відпочинку.

3-й день

До 9:00 сніданок в готелі і виселення з номерів.

Парк Горького – один з кращих парків розваг Європи і одна з визначних пам’яток Харкова. Прикотимо ми в парк на канатній дорозі, яку газета “TheGuardian” включила в список 10 кращих підйомників світу. Прогуляємося по парку, подивимося, що в ньому незвичайного. Хочете побачити парк з висоти пташиного польоту? Тоді всі на колесо огляду! Харківське колесо огляду – найвище в Україні і входить в сотню найбільш високих у світі.

Якщо ви ще не досить збуджені – ласкаво просимо в Будинок жахів. Повірте, ви побачите там те, чого зовсім очікуєте=). Щоб перевести дух після отриманих вражень, прогуляйтеся трохи в парку або ходімо далі підкорювати атракціони. 

Колесо огляду, Будинок жахів та канатна дорога оплачуються окремо на місці. 

Після розваг у нас обід в кафе (орієнтовно 13:00 – 14:00). А після обіду – сідаємо в автобус і вирушаємо назад до Києва.

Прибуття в Київ близько 23:00

Переваги туру:

✓ Два прекрасних міста – Харків і Суми – в одному турі

✓ Оригінальний маршрут, в якому зібрані самі незвичайні об’єкти

✓ Всі маленькі задоволення – дегустація, парк розваг, музей шоколаду …

✓ Трошки екстриму на канатній дорозі, містична піраміда, інтригуючий музей сексуальних культур

✓ Проживання в комфортних готелях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *