ЗОНА ВІДЧУДЖЕННЯ. ЧОРНОБИЛЬ – ПРИП’ЯТЬ (1, 2 дні)

Київська область ⇋ по вихідним дням ⇋ від 1 249 грн ⇋ 1 та 2 дні

Чорнобиль, Припять, “Укриття” та “Дуга” – об’єкти, які змусить Вас задуматися над цінністю кожної миті життя

План туру: виїзд зі Києва (08:00) – КПП Дитятки (паспортний контроль, інструктаж з дотримання правил радіаційної безпеки та інформаційна бесіда) – м. Чорнобиль (обід) – м. Прип’ять – КПП “Лелів” (дозиметричний контроль) – повернення у Київ (20:00).

Увага! Подати заявку на збірний тур та оплатити його потрібно не пізніше, ніж за 7 днів до виїзду.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування.

Харчування:

Сніданок – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід – у м. Чорнобиль (екологічна чистота продуктів гарантується). Вартість: 150-200 грн.

Технічна інформація:
– для участі в екскурсії необхідно подати заявку, повідомивши ПІБ, дату народження, серію та номер паспорта, громадянство (дані необхідні для оформлення дозволу на в’їзд).
– в’їзд у зону відчуження дозволений особам, яким виповнилося 18 повних років.
– в’їзд у зону відчуження дозволений особам, які не мають медичних протипоказань для поїздки в зону відчуження (тобто здорові на момент поїздки, не мають важких захворювань).
– для в’їзду в зону відчуження необхідно вдягнути максимально закритий одяг (штани, светер/сорочку з довгим рукавом) і закрите взуття (бажано на товстій підошві). У зоні відчуження категорично заборонено носити шорти, бриджі, спідниці та сукні, відкрите взуття.
– для всіх учасників екскурсії буде проведено інструктаж з дотримання правил радіаційної безпеки та інформаційна бесіда, щодо правил поведінки у зоні відчуження.
– хочемо звернути Вашу увагу на те, що в даній місцевості є багато будівель в аварійному стані, тому ми відвідуємо лише деякі будівлі. 

Що потрібно мати при собі на час подорожі:
– паспорт, для проходження паспортного контролю зони відчуження.
– парасольку на випадок снігу, дощу.
– змінні зручний одяг і взуття на високій підошві.
– власну особисту похідну аптечку.

Додаткова інформація!
Чорнобиль — це зона з підвищеним рівнем радіаційного випромінювання. Однак екскурсія в зону відчуження проводиться по маршрутах, де рівень радіаційного випромінювання не перевищує дозволену норму і не становить загрози здоров’ю людини.
За час екскурсії у Чорнобильську зону, рівень отриманого радіаційного опромінення дорівнює 1 годині польоту у літаку, що у 160 разів менша, ніж доза, отримана за одну флюорографію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *