ДРАЙВ! ЕКСТРИМ! ВІДПОЧИНОК! М.КИЇВ

Київ ⇋ дати уточнюються ⇋ від 470 грн ⇋ 1 день

Програма туру:

06:30 – збір групи та виїзд з Сміли.
07:15 — збір групи та виїзд зі Черкас.
07:55 — збір групи та виїзд зі Золотоноші.
11:00 — прибуття до океанаріуму «Морська казка»
12:00 — обід (організовується самостійно).
13:20 — прибуття до мотузкового парку SkyPark
16:20 — збір групи та виїзд додому
20:00 — орієнтовний час повернення Золотоноша.
20:30 — орієнтовний час повернення в Черкаси.
21:00 — орієнтовний час повернення в Смілу.

Ви зможете пройти по унікальному підводному тунелю, побачивши таємничих мешканців морських глибин — від черепах і скатів до найнебезпечніших водних хижаків — акул і піраній. А також загадати бажання біля басейну з золотими рибками, зфотографувати дитинчат крокодила та великого японського краба в стінах київського океанаріуму.Всього лише 8-сантиметрове скло буде відокремлювати гостей від 200 видів акваріумних риб — від небезпечних хижаків до медуз, креветок, восьминогів і морських їжаків. На відстані витягнутої руки можна побачити найнебезпечнішу покровительку морського дна — рифову акулу. А зовсім поруч пропливають риби-собаки і крилатки, тільки за безневинними назвами і нешкідливою зовнішністю ховаються самі отруйні морські мешканці в світі. (Вхідні квитки оплачуються окремо).

Мотузковий парк від компанії SkyPark (СкайПарк) – найкращий вибір для тих, хто ще ніколи не був в мотузкових парках і хоче випробувати свої можливості та потренуватися в подоланні перешкод на різноманітних мотузкових трасах: від найпростішої до складної.
У канатному парку Перемога від компанії SkyPark відвідувачів чекають п’ять мотузкових трас, розташованих на висоті від двох до восьми метрів. Завдяки цьому в мотузковому парку Дарниця ви зможете поступово подолати свій страх висоти та насолодитися незабутнім відпочинком і власними досягненнями. Для найменших відвідувачів канатного парку на Дарниці віком від трьох років і ростом до 125 см є закритий ігровий простір з різноманітними перешкодами лабіринтом і гіркою – мотузковий куб та різноманітні дитячі мотузкові траси. Відвідайте мотузковий парк Дарниця від SkyPark всією сім’єю та урізноманітніть свій відпочинок спортивно-розвиваючими активностями та незабутніми емоціями.

Зручна інфраструктура парку Перемога робить це місце кращим вибором для щоденного відпочинку. А відвідувачі мотузкового парку Дарниця зможуть доповнити свої враження, насолоджуючись красою квіткових композицій, та розвагами на інших атракціонах в парку «Перемога». (Квитки на мотузкові траси оплачуються окремо).

Вартість туру 470 грн/особа
Дітям до 12 років 420 грн/особа

У вартість входить: проїзд автобусом туристичного класу в 2 сторони, cтрахування, супровід.
Додатково оплачується: особисті витрати, харчування,
вхідні квитки до океанаріуму «Морська казка»: дитячий 3-13 років — 150 грн. (дітям до трьох років потрібно пред`явити свідоцтво про народження(копія), дорослий від 14 років – 180 грн., послуги екскурсовода – 200 грн. (група до 30 чоловік).
вхідні квитки до мотузкового парку SkyPark: діти від 3х років до 125 см – 50 грн 1 прохід на 1 трасі, або тариф «1+1=3» — 100 грн за 3 траси/особа, дорослі (масою до 130кг) 110-120 грн 1 прохід на 1 трасі , або «мультиквиток» 250 грн за 3 траси/особа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *