Тиждень в Трускавці

Тур починається у Львові або Трускавці. Обирайте зручний варіант доїзду у вкладинці “Маршрут і транспорт”.

По приїзду на вас чекає інформаційна консультація і відвідування лікаря для призначення води. Для туристів з Києва – сніданок.

Ознайомча прогулянка по курорту. Ви побачите місцеві визначні пам’ятки – красиві історичні вілли, музеї, які допоможуть вам урізноманітнити відпочинок. Курортний парк, улюблене місце відпочинку трускавчан і гостей міста. Тут знаходяться декілька джерел, які і зробили Трускавець популярним курортом.

14:00 заселення. Для бажаючих – оздоровчий теренкур (прогулянка по оздоровчому маршруту).

18:00 – святкова вечеря.


Приблизний графік заходів:

  • 07:30-10:00 – сніданок по системі «шведський стіл».
  • 09:30-12:00 – екскурсія першої половини дня.
  • 12:00-14:00 – обід по системі «шведський стіл».
  • 14:00-18:00 – екскурсія другої половини дня.
  • 17:00-19:00 – вечеря по системі «шведський стіл».

У випадку відмови від тура менш ніж за 14 днів, а зимою за 28 днів до заїзду передплата не повертається.

ПРОГРАМА ТУРУ:

ДЕНЬ 1. ПОНЕДІЛОК

Сніданок.

Кожен день на вас чекають активності і захопливі екскурсії, організовано обідній прийом води.

Виїзний тур, сімейна екскурсія або похід на вибір для понеділка:

  • 1. “Борислав і Дрогобич”. Старі шахти і вишки, що качають нафту. Музей нафтової промисловості і церква Св. Анни. Якщо Борислав – місто нафтовиків, Дрогобич – столиця солі. Найстарша жупа (соляне підприємство) в Україні до цих пір діє. А в кафешках подають фірмову каву з сіллю. Багатовікова історія, затишок вузьких вуличок, унікальна дерев’яна церква Св.Юра, галерея сакрального мистецтва, ратуша, з якої можна побачити панораму міста, безліч старовинних храмів. Прийом води, обід.
  • 2. “Скелі Довбуша”. Таємні стежки, якими ступали опришки, небезпечні скелі і камені з особливою енергетикою. Прийом води, обід. Перепади і бурхливі пороги гірської річки Сукіль. Ви побуваєте на ще одному курорті – Моршині. Прогулянка по мальовничому парку, дегустація моршинської водички.
  • 3. Лімпопо – молодий куточок екзотики і тваринного світу. Серед тварин зоосаду чимало раритетів: білі тигри і леви, канадські рисі, лемури, полярні вовки… Є фудкорт, сувеніри, атракціони.
  • 4. У гірськолижний сезон до ваших послуг безкоштовні трансфери на карпатські курорти і послуги прокату. На вас чекають: Славське, Плай, Буковиця (по мінімальному запису на місці), Крутогор (регулярно). На курорті “Крутогор 365” безкоштовне навчання початківців, користування підйомниками, пікнік, дитяча анімація, санки і зимові розваги. Ідеально для початківців лижників!
  • 5. Похід на гору Городище – найвищу точку Борислава, звідки відкриється вид Трускавця, Стебника, Борислава та Дрогобича. Лісовими стежками вийдемо до красивого Мражницького озера, потім на гірськолижну базу відпочинку Крутогор. Відпочинок, прийом води, дегустація гуцульських страв
  • 6. Активний похід зі Східницького перевалу хребтом Бухівський Діл до гори Бухів (15 км, 5 годин). На базі Крутогор – відпочинок, прийом води, дегустація гуцульських страв, пікнік.

Одна з вечірніх програм: вечір інструментальної музики, бойківська весілля в горах або концерт органної музики в костелі.

ДЕНЬ 2. ВІВТОРОК

Сніданок.

Тур вихідного дня або похід на вибір:

  1. 1. Екскурсія до Львова. Найвідоміші пам’ятки міста, ратуша, історичні маєтки і площі. Прийом води, обід.
  2. 2. Екскурсія в Гошів. Чудотворна ікона Гошівської Богородиці і Успенський монастир. Переїзд в Борислав, місто нафтовиків, де є своя святиня – церква Св. Анни з мощами 12 апостолів і древніх святих.
  3. 3. “Стрий – Врата Карпат”. Центральна площа, готичний костел Різдва Діви Марії, Стрийська гімназія. Водоспад Кам’янка – вражаючий каскад, що летить зі скель, і таємниче Мертве озеро, оточене легендами. Прийом води, обід. Поїздка на пасіку, де можна придбати свіжий мед і продукти бджільництва.
  4. 4. У сезон – катання на лижах.
  5. 5. Похід до скель Довбуша (6 км, підйом 300 м, 4 години). Величні природні скелі Хрести – промаркована стежка виведе до комплексу, де у свій час було язичницьке капище і наскальна фортеця. Прийом води, обід – сухий пайок. Зі скель відкривається гарна панорама, але вони дуже круті і слизькі.
  6. 6. Похід на гору Парашка (15 км, підйом 600 м, 7 годин). Гора Парашка висотою 1268 м – найвища точка Сколівських Бескид. На вас чекає єднання з природою, самобутньою культурою та історією, кришталево чистими річками, лісними полянами, смачними джерелами води. Прийом води, обід – сухий пайок.
  7. 7. Велоекскурсія – це добре розроблені маршрути по місцевих визначних пам’ятках і мальовничій місцевості, уважний і чуйний інструктор, який коригує темп групи, супроводжує порадами, а також піклується про кожного з учасників. Обід – сухий пайок.

Вечір караоке або “Таємниці Дрогобицької ратуші” – екскурсія з елементами театралізованого дійства.

ДЕНЬ 3. СЕРЕДА

Сніданок.

Виїзний тур або похід на вибір:

  1. 1. Закарпаття. Мукачево, Берегово. Край, овіяний легендами, неприступний замок Паланок, Мукачево – “Маленька Європа”. Термальні води з глибини в 1,5 тис. м. Можливість зануритися в знамениті басейни, які відновлюють сили і здоров’я (1 година). Прийом води, обід.
  2. 2. Карпатський трамвайчик. Романтична екскурсія серед гір по маршруту, від якого перехоплює подих. Найстарша вузькоколійка країни до ваших послуг. Відвідування краєзнавчого музею Бойківщини, самобутнього і таємничого куточка. Прийом води, обід.
  3. 3. Екскурсія до Львова. Високий замок, оповитий легендами, вишуканий Личаківський пантеон і прогулянка по центру Львова. Екскурсія у Оперний театр з його витонченим інтер’єром. Прийом води, обід.
  4. 4. Екскурсія на “Синевир” (*з квітня по жовтень). Ви побачите одне з 7 чудес України, реабілітаційний центр бурого ведмедя і водоспад Шипіт висотою 12 м, затиснутий скелястими уступами.
  5. 5. У сезон – катання на лижах.
  6. 6. Доступний похід на озеро Помярки. Екскурсія і дегустація на заводі по розливу природної мінеральної столової води «Трускавецька». Заміський санаторій Конвалія зі своїм бюветом, рибним господарством, невеликою фермою і затишним кафе-колибою. Обід-юшка на природі. Відпочинок на природі, збір грибів.
  7. 7. Похід на Орівський Діл – оглядовий майданчик Трускавця! (7 км). Прийом води, обід – сухий пайок.

Вечірня програма: виступ дуету “Briozo”. 

ДЕНЬ 4. ЧЕТВЕР

Сніданок.

Виїзний тур, сімейна екскурсія або похід на вибір:

  1. 1. “Замки Львівщини”. Золочівський, Олеський та Підгорецький, кожен зі своєю унікальною і цікавою історією.
  2. 2. “Славське і канатна дорога”. Один з перших гірськолижних курортів. Підйом і спуск з г. Високий Верх висотою 1242 м (40 хв., 3 км на підйомнику). Це справжній атракціон, що перехоплює подих і вражає видами. Прийом води, бойківська кухня на обід.
  3. 3. “Інший Світ”. Трускавецька креативна арт-майстерня, яка включає планетарій, фотозони, 3D і оптичні ілюзії, дитячі атракціони та багато інших сюрпризів для дітей і дорослих.
  4. 4. У сезон – катання на лижах.
  5. 5. Перехід через міський парк і довколишній ліс до Трускавецького озера. Відпочинок на природі, пікнік – сухий пайок, прийом води «Нафтуся» з Бориславського джерела. Оздоровчий комплекс Вернигора, міні-зоопарк, красиві околиці.
  6. 6. Похід до вершини Високий Верх, 1242 м (14 км, підйом 600 м, 7 годин). Маршрут закінчується в мальовничому селі Волосянка. Прийом води, обід – сухий пайок. Легендарний джерело Писана криниця, який володіє життєдайною силою.

Циганська вечірка, вечеря в горах або концерт інструментальної музики в готелі.

ДЕНЬ 5. П’ЯТНИЦЯ

Сніданок.

Виїзний тур, сімейна екскурсія або похід на вибір:

  1. 1. “Стародавній Cамбір. Три гетьмана і Франко”. Як Самбір пов’язаний зі Святим Валентином? Традиція святкування прийшла до нас недавно, а ось покровитель закоханих давно на нашій землі. Екскурсія продовжиться в с. Кульчиці, де народилися аж три українські гетьмани – Сагайдачний, Жмайло і Бут. А також Юрій Кульчицький – герой війни і людина, яка принесла кавовий напій в Європу. Нагуєвичі – мала батьківщина улюбленого багатьма письменника, тут написано “Захар Беркут” та інші шедеври. Прийом води, обід.
  2. 2. “Фортеця Тустань. Східниця”. Унікальна скельна фортеця часів Русі, легендарні Урицькі скелі – місце сили. Букові ліси Сколівських Бескидів і знайомство зі Східницею, ще однією курортною перлиною з цілющими водами. Прийом води, обід.
  3. 3. Оглядова екскурсія по м Стрий. Прийом води, обід.
  4. 4. У сезон – катання на лижах.
  5. 5. Похід Східниця-Бухів Діл. Пройшовши через карпатський ліс, ви потрапите на базу відпочинку «Крутогор», де можна відпочити, попити води і насолодитися смачним пікніком.
  6. 6. Шлях до скельного монастиря Розгорче. Незвичайний міст на двох трубопроводах, двоповерхові скельні печери, чудові панорами і легка прогулянка.
  7. Екскурсія і знайомство з фортецею Тустань (7 км, підйом 400 м, 3 години). Прийом води, обід – сухий пайок. З Тустані прямуємо в сторону курорту Східниця. Нескладний підйом по боковому ребру на Туров Діл і подорож по нацпарку Сколівські Бескиди, дегустація води різних джерел.

“Трускавець 365, до нових зустрічей!” Розважальна програма та прощальна вечеря. 

ДЕНЬ 6. СУБОТА

Для туристів, що виїжджають зі Львова, виїзд з готелю о 8:30.

Орієнтовно до 10:30 прибуття на залізничний вокзал. Речі можна залишити в відділенні зберігання.

Для тих, хто відбуває пізніше – трансфер в центр, пішохідна екскурсія Львовом. Ви пірнете в історію, коли тільки будувалися костели і церкви, кам’яниці, Ринок з його головним символом – ратушею. За бажанням – підніметеся на вежу по незліченних сходинках і побачите Львів з висоти.

О 14:00 трансфер на Львівський вокзал (15 хв).

Для решти туристів – “Кавова екскурсія”. Історія кави, пам’ятник батька кави по-віденськи Ю. Кульчицького, “Золотий Дукат”, “Чарівний ліхтар” і багато інших кав’ярень, які просочують львівські вулички ароматом бадьорого напою. Львівська майстерня шоколаду, карамельна майстерня, пряниковий будиночок “Юрашки” і багато іншого.

Переїзд на вокзал самостійний.

ДЕНЬ 7. НЕДІЛЯ

Взимку і в березні в вартість входить прокат лижного спорядження та поїздки на карпатські гірськолижні курорти: Крутогор 365 (10 км), Славське (70 км), ПЛАЙ (70 км) або Буковиця (5 км). В обідній час лижники можуть погрітися і відпочити в автобусах компанії.Для туристів на курорті Крутогора 365 послуги безкоштовні: прокат лижного спорядження, гірськолижні бугельні підйомники, навчання катанню на лижах, обід-пікнік, катання на санках, забави, анімація для дітей і дорослих – ідеальні умови для початківців лижників, штучне засніження для гарантованого задоволення!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *