СОРОЧИНСЬКИЙ ЯРМАРОК

А Ви були на Сорочинському ярмарку? Ні? Обов′язково побувайте – Ви навіть не уявляєте, скільки тут національного колориту та творів традиційних українських ремесел! Ще Гоголь захоплювався багатством і різноманіттям творів, які щорічно привозяться з усієї України на цей найбільший і найгаласливіший ярмарок.

Адже щороку Сорочинський ярмарок відвідує більше 1 мільйона туристів!

Запрошуємо Вас здійснити разом одноденну подорож на Сорочинський ярмарок, який щорічно проводиться в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області.

Ви зможете зануритися в неймовірний світ виставково-торгового дійства, спробувати смачні страви та взяти участь в розважальній програмі!


ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ

06.00 – ВИЇЗД ВІД ПЛОЩІ Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

06.00 – 11.00 ПЕРЕЇЗД ДО СЕЛА ВЕЛИКІ СОРОЧИНЦІ

11.00 – 12.00 ЕКСКУРСІЯ ВЕЛИКИМИ СОРОЧИНЦЯМИ (Музей Гоголя у с. Великі Сорочинці, Спасо-Преображенська церква)

12.00 – 16.30 – ЯРМАРКУВАННЯ

17.00 – 18.00 – МИРГОРОД – МІСТО КУРОРТ 

Оглядова екскурсія по м. Миргороду, знайомство з санаторіями міста-курорту та історією відкриття джерела миргородської мінеральної води, літературно-меморіальний музей класика грузинської літератури 18 ст. Давида Гурамішвілі, знаменита “Миргородська калюжа”

– Дібрівський кінний завод – в програмі екскурсії відвідування музею кінного заводу, єдиної на Україні кумисної ферми, катання на конях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *