На території комплексу гості зможуть власноруч долучитись до ВСІХ етапів народження хліба.
Відвідувачів чекатимуть наступні майстер-класи:
– переробка зерна в борошно за допомогою жорен, ручних та механічних млинків; (Кожен турист зможе самостійно намолоти собі борошна).
– випікання козацьких коржів (досвідчені інструктори допоможуть новачкам спекти коржика на багаті).
– виготовлення паперу;
– стрільба з лука; (інструктор покаже і розкаже, як правильно користуватися луком та проконтролює дотримання правил безпеки).
– ліплення посуду та фігурок за допомогою гончарного кола;
– виготовлення ляльки мотанки;
– виготовлення лялечок та фігурок з ниток та канатів;
– ходіння на ходулях;
– літні лижі;
лабіринтові розваги;
-квест на Семидубову гору;
а також купа інших розваг))))
Повна програма розрахована на п’ять годин.
Мета господарів комплексу – всебічно показати господарство хліборобів. Це можливо завдяки музею старожитностей Зерноленду. Особливий музей тим, що тут не лише можна споглядати експозицію, але й спробувати власноруч робити перевесла, в’язати снопи, молотити за допомогою ціпа, молоти зерно за допомогою вітряка та ручних жорен різних конструкцій. З отриманого борошна туристи можуть власноруч випікати на пательні смачні коржі.
У вартість входить: вхідний квиток до комплексу, обід на території комплексу)
У вартість не входить: страховка, послуги екскурсовода, трансфер, сувеніри та додаткові витрати.